Ένας ξύλινος κάδος με έναν άλλο μικρότερο στο κέντρο του, αγνό φρέσκο πρόβειο γάλα από τους βοσκούς της περιοχής, πάγος από τα βουνά, τα Βαρδούσια Όρη, ζάχαρη, βανίλια, μεγάλη υπομονή και μεράκι. Αυτός ήταν ο βασικός εξοπλισμός της Σωτηρίας Ραβάνη, έν έτει 1952, για να φτιάχνει στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας το παγωτό του χωριού. Παγωτό με μία τόσο ξεχωριστή γεύση και ποιότητα, που μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, γινόταν ολοένα και πιο γνωστό!

Σήμερα, η Τρίτη γενιά Ραβάνη, συνεχίζει την παράδοση αυτή, φτιάχνοντας το παραδοσιακό παγωτό Ραβάνη , με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, πιστοποιητικά υγιεινής HACCP ISO 22000, την ίδια αγάπη, τα ίδια υλικά και την ίδια πίστη στις αξίες στο μικρό πρότυπο εργαστήριο, στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας.

Διατίθεται σε ειδική συσκευασία για ασφαλή μεταφορά του προϊόντος (5 με 6 ώρες) για όσους το προμηθευτούν από το εργαστήριο και σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, που μπορείτε να δείτε στον κατάλογο μας ακριβώς δίπλα.

Οι βάσεις και οι γεύσεις του παγωτού (π.χ φράουλα, φιστίκι κλπ) είναι από πραγματικά πολτοποιημένα φρούτα και όχι από υποκατάστατα φρούτων.

Αφεθείτε στη γοητεία της παράδοσης και απολαύστε το!!