Στις αρχές του 1950 η οικογένεια Ραβάνη άνοιξε τη πρώτη της ταβέρνα σε ένα μικρό πετρόχτιστο κτίριο στη πλατεία του χωριού. Τη δεκαετία του '70 το όνειρο του Γιάννη Ραβάνη έγινε πραγματικότητα.. Αυτή η μικρή πετρόχτιστη ταβέρνα, χτίστηκε από την αρχή.

Ένας χώρος ιδιαίτερος, ζεστός, για τις ανάγκες της εποχής.. Συνεχίζοντας με την ίδια ποιότητα, με τις παραδοσιακές γεύσεις, τα εκπληκτικά παϊδάκια, το κοκορέτσι, το αρνί σούβλας, τα μπιφτέκια με δική μας συνταγή, χειροποίητες τηγανιτές πατάτες, φρέσκο ζυμωτό ψωμί και τον ίδιο πάντα χαμογελαστό, ευδιάθετο και με χιούμορ Γιάννη Ραβάνη.

Με την πάροδο των χρόνων και τη συνεχή ζήτηση, το 2008 επήλθε η δεύτερη ανακαίνιση και η μονώροφη πια ταβέρνα έγινε διώροφη, διακοσμημένη με πέτρα και ξύλο, με απεριόριστη θέα στο χωριό, κρατώντας βέβαια πάντα το παραδοσιακό χαρακτήρα.

Από Μάιο μέχρι Οκτώβριο ο κόσμος μπορεί να απολαύσει όλα τα παραπάνω στην πλατεία του χωριού υπό την σκιά των αιωνόβιων πλατάνων. Παράλληλα σερβίρεται καφές, φυσικά το παραδοσιακό παγωτό, γιαούρτι και τοπικά γλυκά κουταλιού (Ι. Ραβάνης – Απαιτητικός στην ποιότητα )

 
english  
 
 
Ιωάννης Ραβάνης
 
Ταβέρνα το βράδυ
 
Είσοδος ταβέρνας
 
Πάνω αίθουσα
 
Πάνω αίθουσα 2
 
 
Ντεκόρ
 
Χαλάρωμα δίπλα στο τζάκι
 
Παγωτό Ραβάνη
 
Το κατοικίδιο μας
 
Το ρολόι του χωριού
 
  Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση
 
Σελίδα < 1 από 3 >
 
 
Πάνω σάλα
 
Πλατεία χωριού
       
  Πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε το video